pinterest
Sydney Deurklink op schild | Deurklink24

Sydney Deurklink op schild | Deurklink24

Sydney Deurklink Set van Deurklink24 heeft een klassieke look. Deze set, onderdeel van de Sydney serie, is vervaardigd uit een robuuste legering van ijzer en andere metalen, en is voorzien van een antiek-messing afwerking.

Het ontwerp van deze deurklink is eigentijds en veelzijdig, waardoor het naadloos aansluit bij zowel moderne als traditionele interieurs.

Deze complete set bevat een deurklink op schild, compleet met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren, ongeacht of ze naar binnen of naar buiten openen.

Bovendien biedt de set de mogelijkheid voor installatie met zowel schroeven als patentbouten. De meegeleverde schroeven en patentbouten zijn beide tevens voorzien van een antiek-messing coating zodat ze mooi bij het schild passen.

Vraag voor meer informatie de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Onze woonmagazines

Vind een verkooppunt in de buurt

Ben je op zoek naar een verkooppunt voor woninginrichting in jouw omgeving? Gebruik onze handige zoekfunctie om snel een verkooppunt in de buurt te vinden. Voer je postcode of plaatsnaam in en ontdek een breed scala aan winkels die alles bieden wat je nodig hebt voor je huis, van meubels en decoraties tot bouwmaterialen en woonaccessoires. Onze zorgvuldig geselecteerde verkooppunten staan bekend om hun kwaliteit, deskundig advies en uitstekende klantenservice. Maak je huis compleet met unieke producten en innovatieve oplossingen. Bezoek onze website en vind vandaag nog het perfecte verkooppunt voor al jouw woningbehoeften!

Zoek een verkooppunt

Woonbrochures aanvragen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen