pinterest
DARIA Deurklink | Deurklink24

DARIA Deurklink | Deurklink24

De "Daria" serie van Deurklink24 is een deurklink set op rozet. Gemaakt van robuust staal, heeft deze deurklink een verfijnde afwerking van roestvrij staal en messing.De set, inclusief een deurklink op schild, wordt compleet geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Het is geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren en kan geïnstalleerd worden op deuren die naar binnen of naar buiten openen.

Vraag voor meer informatie de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Onze woonmagazines

Vind een verkooppunt in de buurt

Ben je op zoek naar een verkooppunt voor woninginrichting in jouw omgeving? Gebruik onze handige zoekfunctie om snel een verkooppunt in de buurt te vinden. Voer je postcode of plaatsnaam in en ontdek een breed scala aan winkels die alles bieden wat je nodig hebt voor je huis, van meubels en decoraties tot bouwmaterialen en woonaccessoires. Onze zorgvuldig geselecteerde verkooppunten staan bekend om hun kwaliteit, deskundig advies en uitstekende klantenservice. Maak je huis compleet met unieke producten en innovatieve oplossingen. Bezoek onze website en vind vandaag nog het perfecte verkooppunt voor al jouw woningbehoeften!

Zoek een verkooppunt

Woonbrochures aanvragen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen