pinterest
Antiek messing WC deurklink | Deurklink24

Antiek messing WC deurklink | Deurklink24

De Sydney serie van Deurklink24 heeft een deurklinkenset voor WC of badkamer, vervaardigd uit een sterke mix van ijzer en andere metalen. De set heeft een antiek-messing afwerking die zowel duurzaam als stijlvol is.

Het tijdloze ontwerp van de klink maakt het geschikt voor diverse interieurstijlen. Standaard wordt de set aangeboden met een slotafstand van 63mm, wat gebruikelijk is in Nederland, evenals opties van 57mm (inclusief een 5x5mm wisselstift) en 72mm.

Op speciaal verzoek kunnen we ook andere slotafstanden leveren, met een levertermijn tot 30 dagen. De set wordt compleet geleverd met al het nodige bevestigingsmateriaal.

De deurklink is geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren en kan worden geïnstalleerd op deuren die zowel naar binnen als naar buiten openen. De installatie kan uitgevoerd worden met zowel schroeven als patentbouten.

De meegeleverde schroeven en patentbouten zijn eveneens voorzien van een antiek-messing coating, waardoor ze naadloos aansluiten op het ontwerp van de deurklinkset.

Vraag voor meer informatie de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Onze woonmagazines

Vind een verkooppunt in de buurt

Ben je op zoek naar een verkooppunt voor woninginrichting in jouw omgeving? Gebruik onze handige zoekfunctie om snel een verkooppunt in de buurt te vinden. Voer je postcode of plaatsnaam in en ontdek een breed scala aan winkels die alles bieden wat je nodig hebt voor je huis, van meubels en decoraties tot bouwmaterialen en woonaccessoires. Onze zorgvuldig geselecteerde verkooppunten staan bekend om hun kwaliteit, deskundig advies en uitstekende klantenservice. Maak je huis compleet met unieke producten en innovatieve oplossingen. Bezoek onze website en vind vandaag nog het perfecte verkooppunt voor al jouw woningbehoeften!

Zoek een verkooppunt

Woonbrochures aanvragen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen