pinterest
Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Realiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Ben je van plan een huis te gaan bouwen of is je woning aan een verbouwing toe, ga je verhuizen of verduurzamen? Bezoek van 22 tot en met 24 maart 2024 de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht en realiseer jouw droomhuis! 

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. 

FotoRealiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

  

 

Zelf een huis bouwen, wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat je daarom op de beurs goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders; samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening. 

Groen bouwen of verbouwen

FotoRealiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Op Beurs Eigen Huis zijn ook alle experts te vinden die je nodig hebt bij de bouw of verbouwing van je ‘groene’ droomhuis. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, een goed klimaatsysteem, je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp en voor goed isolatie- advies ben je bij Beurs Eigen Huis ook op het juiste adres.

Droominterieur

FotoRealiseer je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Je droomhuis is pas af als ook de inrichting helemaal naar wens is. Maar een huis smaakvol inrichten is een hele klus. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is Beurs Eigen Huis er voor jou! Laat je onderdompelen in een wereld aan woonmogelijkheden en stel je vragen aan architecten, stylisten, adviseurs en ontwerpers. Of je nu op zoek bent naar decoratie voor je woonkamer, slaapkamer of tuin. Hier vind je ideeën, tips, de leukste woonadressen, binnenhuisarchitecten en voorbeelden van interieurs.

Kaarten met korting

Bestel nu al je tickets voor de jubileumeditie van 22 t/m 24 maart in de Jaarbeurs Utrecht en krijg vrijkaarten! Ga naar beurseigenhuis.nl/tickets en bestel je gratis kaarten met code: BWM@24

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen