pinterest
Bekijk de mooiste tuinen van Marcel Wolterinck

Bekijk de mooiste tuinen van Marcel Wolterinck

Een stijlvol ontworpen tuin is een lust voor het oog en kan een oase van rust zijn. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grote buitenruimte, er zijn verschillende elementen die kunnen worden gebruikt om een tuin te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij de projecten van de studio van designer Marcel Wolterinck wordt zowel het exterieur van een woning als het interieur en de tuin ontworpen, zodat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. Het zijn paradijselijke tuinen geworden, verspreid over de hele wereld ...

FotoBekijk de mooiste tuinen van Marcel Wolterinck

Tuinontwerp Studio Marcel Wolterinck - Eden - Garden Designs

Kenmerkend voor de – overwegend groene – tuinen van Wolterinck zijn rust, eenvoud en zichtlijnen voor een ruimtelijk gevoel. Tuinkamers zorgen voor intimiteit. Dicht bij een woning zoekt Wolterinck de relatie met de architectuur van een huis, dieper in de tuin laat hij de natuurlijke omgeving leidend zijn.

Tuinontwerpen bekijken

FotoBekijk de mooiste tuinen van Marcel Wolterinck

In zijn nieuwe boek Eden - Garden Designs presenteert Wolterinck 21 tuinontwerpen, van zowel binnen- als buitenlandse projecten. Van Laren tot Kreta en van Brussel tot Tel Aviv: Wolterinck vertelt het verhaal achter de ontwerpen, licht zijn keuzes voor planten en materialen toe en loopt aan de hand van prachtige foto’s met je mee door zijn paradijselijke tuinen. Een prachtig boek boordevol inspiratie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen