pinterest

Van Meerendonk waterontharders

Water kan beter

WATER KAN BETER

Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalk uit het water gefilterd wordt voordat het water het huis, kantoor of gebouw binnenkomt. Bij Van Meerendonk Waterontharders zijn verschillende types waterontkalkers beschikbaar, aangepast op het type huishouden of doel. Dit is onder andere afhankelijk van jouw waterverbruik en waar de waterontharder geplaatst wordt. Met 6 verschillende types is er altijd een Hydrosoft-model die in jouw meterkast, kelder, waterput of kruipruimte past. De Hydrosoft waterontharder is stroomloos en spoelt alleen wanneer de hars verzadigd is. En is daarmee het zuinigste waterontharder op de markt.

De voordelen van waterontkalkers zijn: de lagere energiekosten, het vergroten van levensduur van apparaten, minder huidklachten, sanitair en tegels zijn kalkvrij, minder schoonmaken en minder zeep gebruiken.

Een waterontharder kopen is gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft zelf (bijna) niets te doen. Want nadat jij je keuze hebt gemaakt, komt Van Meerendonk persoonlijk voor advies en daarna de waterontharder bezorgen en installeren. We zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt zodat je direct van zacht water kunt genieten.

De waterontharder van Van Meerendonk is de eerste in Nederland die het KIWA keurmerk heeft ontvangen. Dit is het keurmerk van alle waterbedrijven in samenwerking met de overheid, zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt!

VAN MEERENDONK WATERONTHARDERS

NIEUWS BERICHTEN

Bekijk alle berichten

BEZOEK ONZE DEALERS

Informatie aanvragen bij Van Meerendonk waterontharders

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen